HANKINNASTA VASTAAVALLE


Turvallinen ja vaivaton Kodinportti

Kodinportti-taulu tuo merkittäviä hyötyjä sekä asukkaille, että kiinteistön omistajalle ja rakennuttajalle. Tyylikäs Kodinportti nostaa kiinteistön arvoa, kestää käytössä ja lisää asumisviihtyvyyttä. Vuorovaikutuksen mahdollistava kosketustoiminnallisuus laajentaa taululla esitettävän tiedon määrää ja on useiden olennaisten toimintojen osalta välttämätön. Esimerkiksi varauksen tekeminen, käyttökielen vaihtaminen tai kiinnostavimman tiedotteen avaaminen ei olisi mahdollista ilman kosketustoimintoa.

Kodinportti ei vaadi suuria investointeja ja on käyttökustannuksiltaan edullinen. Kosketustaulu tarvitsee toimiakseen ainoastaan internet-liittymän ja sähkövirran. Internet-liittymä voi olla myös kiinteistön yhteinen. Kodinportin voit hankkia jo olemassa olevaan tai vasta rakenteilla olevaan kiinteistöön.

Kodinportin tietojen hallinta ja päivitykset tapahtuvat kätevän Kodinportaali-etäliittymän avulla. Tietojen päivitykset eivät vaadi kiinteistönhuollon tai isännöitsijän vierailua taululla. Eri rapuissa sijaitsevien taulujen tietoja voidaan päivittää yhdessä tai erikseen. Pelkästään paikan päällä tapahtuvien työvaiheiden poistuessa taulujen ylläpitokustannukset ovatkin usein perinteisiä ratkaisuja edullisemmat. Pidemmällä aikavälillä kustannussäästöt kasvavat.

Lisää asumisen mukavuutta

Kodinportin avulla voidaan täyttää lakisääteisen asukasinformaation tarjoamisen velvoitteita. Asukaslistat, tiedotteet, talon säännöt, tilojen ja resurssien varaukset sekä esimerkiksi sääennusteet ja linja-autoaikataulut löytyvät taululta helposti. Kodinportti tavoittaa asukkaat perinteisiä ratkaisuja paremmin ja sen avulla nostat helposti asukastyytyväisyyttä kiinteistössäsi. Asukkaat saavat käyttöönsä sekä kosketustaulun tarjoamat tiedot ja toiminnot että internetissä Kodinportaali-etäliittymässä tarjotut vastaavat tiedotteet ja toiminnot.

Varma ratkaisu

Kodinportti on erityisesti suunniteltu kerrostalon rappukäytävän olosuhteisiin sopivaksi ja parantamaan osaltaan asuinympäristön tasokkuutta. Tauluratkaisu on rakenteeltaan erityisen kestävä ja kaikilla Kodinportin tärkeimmillä tietoteknisillä osilla on jopa 5 vuoden takuu.

Kodinportti on varma valinta myös tulevaisuutta silmällä pitäen, sillä palvelun käyttöoikeuteen sisältyvät tärkeät ohjelmistopäivitykset, parannuksia käytössä olevien taulujen toimintoihin ja jopa myöhemmin julkaistavia uusia toimintoja.