ILMOITUSTAULU

Kodinportti Mobilella voit lukea ilmoitusosion tiedotteet ja muut tärkeät tiedot liitteineen. Ilmoitustaulun sisältöä hallinnoidaan Kodinportaali-etäliittymän kautta.

Kodinportti Mobilen avulla asukkaat voivat saada halutessaan automaattisesti tiedon uusista ja tärkeistä ilmoitustaulun tiedotteista suoraan mobiililaitteeseensa.

 Sivun alkuun


VARAUSKALENTERI

Tämän toiminnon avulla käyttäjä voi tehdä varauksia yhteisiin tiloihin, kuten sauna- ja pyykinpesutiloihin. Varauksia koskevat yhteiset säännöt määritetään Kodinportaali-etäliittymän kautta, ja niitä voidaan muokata monipuolisesti vastaamaan kunkin varauskohteen tarpeita.

 Sivun alkuun


KIRJAUTUMINEN

Kirjautuminen Kodinportti Mobileen tapahtuu samoilla asukkaan tunnuksilla kuin Kodinportaali-etäliittymään. Ei tarvetta kahdelle tunnukselle ja salasanalle.

 

 Sivun alkuun


 

ASUNTOKANSIO

Asuntokansio on asukkaiden oma tiedostokansio, jota voidaan käyttää asunnossa usein olevan asuntomapin tapaan, nyt digitaalisesti. Sinne voidaan ladata asukkaiden luettavaksi erilaisia dokumentteja, kuten esimerkiksi asunnossa olevien laitteiden käyttöohjeita ja taloyhtiön sääntöjä.

Asuntokansion tietoja hallinnoidaan vaivattomasti ylläpitäjän tunnuksilla Kodinportaali-etäliittymässä. Asuntokansio täydentää ilmoitustaululla esitettävää sisältöä tarjoten suuremman ja pidempiaikaisen tilan dokumenteille, jotka eivät ole vaikkapa ilmoitusluonteisia tai julkisia.

Kodinportti Mobile -sovelluksen avulla asukkaat voivat avata ja lukea näitä dokumentteja älylaitteillaan. Asukkaat voivat käyttää asuntokansiotaan myös Kodinportaali-etäliittymässä. Asuntokansiota tai sen sisältöä ei näytetä Kodinportti-tauluilla. Kaikki tiedostotyypit eivät välttämättä ole avattavissa kaikilla älylaitteilla.

 

 Sivun alkuun


 

Varauskalenteri

TAPAHTUMAT - KALENTERI JA ILMOITTAUTUMINEN

Tapahtumat-toiminnossa käyttäjät voivat tarkastella kiinteistön tulevia tapahtumia ja mahdollisesti ilmoittautua niihin, jos näin halutaan. Oikeus perustaa tapahtumia voidaan määrittää käyttäjäkohtaisesti.

 

 Sivun alkuun


 

Äänestys- ja mielipidekyselytoiminnot

ÄÄNESTYS- JA MIELIPIDEKYSELYT

Kyselyt-toiminnossa voi osallistua äänestyksiin ja vastata kyselyihin. Kyselyyn tai äänestykseen vastaaminen voi olla toteutettu ”kyllä tai ei” tai tyytyväisyysikoneiden avulla. Oikeus aloittaa kysely voidaan määrittää käyttäjäkohtaisesti. Kyselyt voivat olla myös anonyymejä.

 

 Sivun alkuun


 

Pysäköintialue

PYSÄKÖINTIALUE

Pysäköintialue-toiminnossa käyttäjä voi tarkastella kiinteistön pysäköintipaikkoja ja niiden varaustilannetta. Paikka voi olla myös merkattu esimerkiksi vieraspaikaksi. Pysäköintialueesta voi liittää käyttäjien nähtäväksi kuvan. Pysäköintialuetta hallinnoi ylläpitäjäkäyttäjä ja oikeus siihen voidaan määrittää käyttäjäkohtaisesti.

 

Haluatko kuulla lisää?
OTA YHTEYTTÄ